تغییر ضمیر ناخودآگاه انگیزه ناخودآگاه

انگیزه ناخودآگاه

ما معمولاً چنین تصور میکنیم که همیشه از روی عقل با فکر یا، به قول عامه ،از روی تعامل عمل می کنیم.
و همیشه می توانیم علت ها یا انگیزه های رفتار خود را بشناسیم و اعمال و حرکات خود را توجیه کنیم و ‌کاری خارج از این مسئله انجام نمی شود. اما باید بدانیم کن ما همیشه هم کار هایمان را با آگاهی انجام نداده بلکه برخی از آنها بدون آنکه بدانیم انجام می شود که به آنها انگیزه ناخودآگاه می گویند.

بنابراین همواره افرادی وجود دارند که برای مثال دارای خلق و خوی مهربانی بوده اما انگیزه و دلیل این رفتار هایش را نمی داند و گاهی هم تظاهر به بی نیازی در برابر محبت می کند. در ادامه به مواردی از این قبیل می پردازیم.

معمولاً در تصورات خاطرات خود خیال می کنیم که تمام کارهای ما بر گرفته است فکر کردن یا عقل می باشد.
و کاری خارج از این مسئله صورت نمی گیرد اما باید بدانیم ما همیشه کارهایمان را با آگاهی انجام نداده بلکه برخی از آنها بدون آنکه بدانیم انجام می شود که به آن انگیزه ناخودآگاه می گویند. 

انگیزه ناخودآگاه و تاثیر آن در اعمال انسان :

همانطور که گفته شد نمی توان تمامی اعمال انسان را از روی دانش کامل و‌ تامل دانست. این به این معناست که انسان بر خلاف خواسته هایش گاهی کار هایی انجام می دهد که خارج از اختیارات اوست.

می توان این ضمیر را مانند کودکی دانست که به صورت کاملا ساده لوحانه به برنامه ریزی جهت انجام کار ها می پردازد. این ضمیر نمی تواند بد را از خوب تشخیص داده و بدون توجه به چیزی به ذخیره اطلاعات موجود در پیرامون می پردازد . اما به طور کلی وظیفه ضمیر ناخودآگاه را نیز نمی توان نا دیده گرفت.
ما باید از وظایف ضمیر ناخودآگاه با خبر شده و به شناخت آنها بپردازیم.

همانطور که می دانیم در ضمیر ناخوداگاه مانند یک ذخیره کننده بسیار پیشرفته عمل می کند که مدام مشغول ثبت وقایع و تصاویر است. بنابراین می تواند برای ما نوعی رفتار تولید کند که گاهی خارج از خواسته های ما بوده که این تاثیرات بر روی باور های ما نیز شکل می گیرد. هرچند که می توانید با تلاش زیاد بر روی آن مسلط شده و‌ آنرا کنترل کنید اما این موضوع به صورت مشخصی وجود دارد.

رسیدن به هدف با ضمیر ناخودآگاه:

زمانی که از وظیفه صحبت میکنیم در اصل منظورمان داشتن ثبات و پایداری در رفتار ها و موارد روانی ما می باشد که همگی از ضمیر ناخودآگاه بر می آید. همچنین رسیدن به هدف با ضمیر ناخوداگاه نیز امکان پذیر است. ‌زمانی که شما چیزی را واقعا بخواهید و این خواسته به صورت عمیق باشد، نوعی قانون جاذبه وجود دارد که ذهن ناخوداگاه شما به جذب آن مورد می پردازد بدون آنکه از آن خبر داشته باشید.

زمانی که از روی وظیفه محبت می کنیم در اصل می خواهیم ثبات و پایداری در رفتار و موارد روانی داشته باشیم که همگی از ضمیر ناخودآگاه برمی‌آید.
پس رسیدن به هدف با ضمیر ناخودآگاه نیز امکان پذیر است زمانی که چیزی را واقعا بخواهید و این خواسته را از اعماق وجود خود بخواهید نوعی قانون جذب وجود دارد که ذهن ناخودآگاه شما آن را جذب کرده‌ بدون آنکه از آن خبر داشته باشید.

انگیزه ناخودآگاه چه تاثیری در اعمال انسان دارد:

پس همانطور که گفته شد تمامی اعمال انسان از روی دانش کامل نیست و این به این معناست که انسان بر خلاف خواسته هایش گاهی کارهایی انجام می دهد که خارج از اختیار اوست.
ما باید از وظایف ضمیر ناخودآگاه آگاه و باخبر شده و به شناخت آن بپردازیم همانطور که می دانیم ضمیر ناخودآگاه مانند یک ذخیره کننده عمل می کند که مدام مشغول ثبت وقایع و تصاویر است می‌تواند برای ما نوعی رفتار تولید کند که از خواسته ما خارج است که این خود تاثیر زیادی روی باورهای ما دارد.
هر چند که می‌توانید با تلاش زیاد بر روی آن مسلط شوید و آن را کنترل کنید.

مخزن ضمیرناخودآگاه:

پس ضمیر ناخودآگاه مخزن احساسات،اندیشه ها،آرزو ها و خاطراتی است که نا از آنها آگاهی کامل نداریم.
ضمیر ناخودآگاه از فرآیند های ذهنی تشکیل شده است که به صورت خودکار رخ می دهد و آگاهی و تاثیری روی آن ندارد.
اگر ساختار ضمیر ناخودآگاه را به یک کوه یخی تشبیه کنیم ضمیر ناخوداگاه در پایین کوه قرار خواهد گرفت و ضمیر خودآگاه در قسمت بالای کوه قرار می گیرد این ترتیب اطلاعات آگاهانه ما در ضمیر خود آگاه در نوک کوه یخی قرار گرفته است و اطلاعات مهم و اصلی ما در ضمیر ناخودآگاه در قسمت پایین کوه یخی قرار دارد.
اطلاعات در ضمیر ناخودآگاه ممکن است در دسترس نباشد ،اما تاثیر زیادی بر رفتار فعلی ما می گذارد.

تحقیقات فروید در زمینه ضمیر ناخودآگاه چیست؟

دانشمندی که برای نخستین بار به مطالعه تحقیقی این گونه انگیزه ها در رفتار انسان پرداخت فروید روانکاو اتریشی است.
او در نتیجه مطالعات بالینی خود، حقیقت یا جهان بزرگی را در وجود انسان کشف کرد که موجب پیدایش نهضتی در علم روانشناسی می شد.
وی نشان داد که انگیزه های انسان ناخودآگاه اند یعنی خود به وجود آن ها آگاه نیست.
به این معنا که شخص غالباً نمی‌داند که انگیزه واقعی او برای کاری چیست یا چه مقصدی را دنبال می کند.
او احتمالا می تواند دلیل های خوبی برای رفتارش بگوید ولی غالباً نخواهد توانست به شما بگوید که عامل و انگیزه واقعی او برای کاری چیست و چه مقصدی را دنبال می کند.
معمولاً در تصورات خاطرات خود خیال می کنیم که تمام کارهای ما بر گرفته است فکر کردن یا عقل می باشد و کاری خارج از این مسئله صورت نمی گیرد اما باید بدانیم ما همیشه کارهایمان را با آگاهی انجام نداده بلکه برخی از آن ها بدون آنکه بدانیم انجام می شود که به آن انگیزه ناخودآگاه می گویند.
همانطور که گفته شد نمی‌توان تمامی اعمال انسان را از روی دانش کامل و تعامل دانست.
این به این معناست که انسان بر خلاف خواسته‌هایش گاهی کارهای انجام می دهد که خارج از اختیارات اوست می توان آن را مانند کودکی دانست که به صورت کاملاً ساده لوحانه به برنامه ریزی جهت انجام کارها می پردازد.

این ضمیر نمی‌تواند بد را از خوب تشخیص دهد و بدون توجه به چیزی به ذخیره اطلاعات موجود در پیرامون می پردازد اما به طور کلی وظیفه ضمیر ناخودآگاه را نمی‌توان نادیده گرفت.

درباره ما:

برای مطالعه انواع مقالات روانشناسی برای رسیدن به سوالاتی نظیر انکه  چگونه ضمیر ناخوداگاه استفاده کنیم یا ضمیر ناخودآگاه جمعی چیست  و برای بهره بردن از مشاوره های ازدواج و زناشویی می توانید به سایت ما مراجعه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر نیز می توانید با ما تماس بگیرید.
همچنین پاسخ به سوالات دیگر مانند  روانشناسی کودک چیست و یا مسائل مرتبط به روانشناسی بالینی کودک و نوجوان و یا مطالبی نظیر آموزش مدیتیشن و ارتباط با کودک معنوی درون و بررسی اینکه معنی کودک درون چیست و شناخت آن می توانید با مشاوران ما تماس گرفته و به حل این مشکلات بپردازید.

 

اشتراک گذاری :

دیدگاه در"انگیزه ناخودآگاه"

  1. یو اس اس دی پنل

    چقدر پیچیده است

دیدگاه خود را بنویسید