شخصیت مرزی

شخصیت مرزی

بیماران مبتلا به شخصیت مرزی در مرز روان پریشی قرار دارند وزن و مشخصات آن ها ناپایدار است در حالت عاطفی خلقی و رفتار و روابط اجتماعی آنها هم تعادل وجود ندارد این افراد بسیار بی ثبات هستند سابقه ی روابطی پر آشوب دارند خشم شدید و بی ثبات بودن در روابط عاطفی و اقدام به خودکشی های مکرر از ویژگی های این افراد می باشد.

این افراد حساسیت زیادی به شرایط محیط دارند آنان ترس های شدیدی دارند که مبادا یک زمان طرد شود این افراد براین باور هستند اگر رها شوند به این معناست که آن‌ها بد هستند و برای اینکه از این رها شدگی دور باشد دست به آسیب زدن به خود و رفتارهای دیگری می زنند.

مقدمه ای در مورد افراد مبتلا به شخصیت مرزی:

افراد مبتلا به شخصیت مرزی عموما افرادی بدون‌ ثبات در شخصیت هستند که در هر لحظه می توان انتظار یک رفتار کاملا متفاوت از آنها داشت. این افراد در موارد عاطفی، رفتاری و اخلاقی کاملا نا پایدار هستند و نمی توان بر چیزی که از آنها در یک‌ زمان دیده می شود به صورت کامل اعتماد کرد. برای مثال این افراد ممکن است در یک‌ دوره زمانی یک رابطه پر شور را شروع کنند که در آن اشتیاق زیادی داشته باشند اما پس از مدت کوتاهی این اشتیاق کاملا می‌ خوابد و‌ این افراد به فردی کاملا افسرده تبدیل می شوند.

از طرفی این افراد ممکن است خشم‌ زیادی از خود نشان دهند یا مدام به فکر خودکشی باشند. یا با پیش آمدن یک سری اتفاقات فکر های مختلفی در سر خود پرورش دهند که اغلب حقیقت ندارند. از طرفی افراد مبتلا به این‌ مشکل عموما برای رهایی از اضطراب به خود آسیب می زنند و‌ به این فکر هستند که دیگران به آنها اهمیت کافی نمی‌ دهند. در صورت مشاهده موارد این‌ چنینی احتمالا به اختلال شخصیت مرزی دچار هستید که برای ایجاد ثبات در رفتار های خود باید به فکر درمان به وسیله روانشناسان باشید.

علل این اختلال چیست؟

این نوع اختلال شخصیت ممکن است ژنتیکی و مغزی و یا تجربه های تلخ در دوران کودکی باشد که روانشناسان هر دو عامل را باعث بروز بیماری می دانند که البته تجربه دوران کودکی مخصوصاً سه سال اول عمر کودک خیلی مهم است بی ثباتی مردم به دلایل مختلف مثل نبودن امنیت و دلبستگی در دوران کودکی درگیری بین والدین یه کودک و بی توجهی به او طلاق والدین گرفتار و ناسازگار از عواملی هستند که باعث بروز این بیماری که درواقع روانشناسی شخصیت‌ مرزی می‌شود.

از ویژگی های این افراد که مبتلا به شخصیت مرزی هستند عبارتند از:

۱. روابط متزلزل:

این افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی مبتلا هستند دارای روابط ناپایدار با خانواده فامیل و دوستان خود هستند این افراد ممکن است سریعاً علاقه شدیدی به یک فرد پیدا کنند و ناگهان از آن شخص متنفر شود.

۲. رفتارهای پرخطر:

پول خرج کردن بی رویه یکی از رفتارهای این افراد مبتلا می باشد روابط جنسی نامناسب پرخوری و یا رانندگی پر خطر

۳. زیاده روی در مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی:

این افراد برای فرار از مشکلات و آرام کردن خود به مواد مخدر و مشروبات الکلی روی می آورند

۴. خشم بیجا:

شرایطی که از کنترل این افراد خارج باشد این اشخاص را بسیار خشمگین می کند مثلاً اگر کسی به او به مدت کوتاهی اعتنا نکند این فرد احساس خشم شدید می کند چون ترس از طرد شدن دارند

۵. آسیب رساندن به خود:

این افراد مبتلا می توانند به خود صدمه بزنند مثلاً بریدن بدن خود با چاقو و غیره

۶. احساس پوچی:

این افراد وقتی به کسی یا چیزی علاقه داشته باشند و آن چیز یا آنکه است از ریشه آنها برود احساس پوچی و انزوا می کنند و توانایی مقابله با این احساس را ندارد.

درباره ما:

حال اگر خود و یا اطرافیانتان یکی از این مشکلات را دارا می باشند کافی است با تیم مجرب ما یعنی رستگاران روشنی وجود در تماس باشید. آن ها در تمام زمینه های مختلف علم روانشناسی تجربه دارند و شما را در خصوص مطالب پاکسازی ضمیر ناخودآگاه و یا آداب و اصول تربیت فرزند و نیز تعریف دقیق معنی مدیتیشن و تقویت قوه شهود الهامات درونی هر فرد کمک دریافت کنید.

همچنین برای پرسش تمامی سوالات خود اعم از روانشناسی کودک چیست و یا ضمیر ناخودآگاه جمعی چیست و دیگر نحوه ارتباط با کودک معنوی درون چگونه است,می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری :
دیدگاه خود را بنویسید